Ruokapalvelut matkailuliiketoiminnan osana (2op)
Toteutuksen tunnus: RES8PO035-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 13.06.2022 - 11.11.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 17.11.2022 - 16.12.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Toimipiste
- Porvoon toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- POMO Matkailun koulutusohjelma
- Opettajat
- Päivi Forsblom
- Ryhmät
-
PO8Porvoo Free Choice Studies / Vapaasti valittavat (PO8)
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- RES8PO035
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
sijoittuu syksyllä 2022 2. periodille alkaen keskiviikkona 23.11. 2022
lähiopetusta 4x4 tuntia
lähiopetuspäivät: keskiviikot 23.11., 30.11., 7.12. ja 14.11. klo 14 - 18
Suunnitellaan kunkin opetuskerran käytännöt yhdessä ryhmän kanssa alotuskerralla.
Teemoina: aamiaiset, lounasruuat, makujen yhdistelyä valintojen pohjaksi sekä kokoustarjoilut
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset
a) Lähiopetustoteutus, johon liittyy oppimistehtäviä, projektityöskentelyä, itsenäistä työskentelyä sekä mahdollinen tentti/projektin toteutus
b) Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
c) Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Tuntityöskentelyn materiaali Moodlessa, verkkosivustot ja kirjallisuuslista sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset ja toteutukset
Oman oppimisen arviointi
Työelämäyhteydet
Mahdolliset vierailut/vierailijat
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Kansainvälisyys
Ruokapalvelut ilmiöna matkailussa kansainvälisesti
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Oppimistehtävät
Oppimistehtävä 1: Ruokapalvelut matkakohteessa, visuaalinen raportti, ryhmätehtävä
Osallistuminen käytännön työskentelyyn lähiopetuspäivinä.
Arviointitavat
Oppimistehtävä 1: Ruokapalvelut matkakohteessa, arvionti 1-5, ryhmätehtävä 50%
Osallistuminen käytännön työskentelyyn tiimissä lähipäivinä, arviointi hyväksytty/hylätty, 50% ryhmätehtävä 50%
tehtävien suunnittelu ja toteutus aikataulujen mukaan huomoidaan arvioinnissa