Ruokapalvelut matkailuliiketoiminnan osana (2op)

Toteutuksen tunnus: RES8PO035-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.06.2022 - 11.11.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
17.11.2022 - 16.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Toimipiste
Porvoon toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
POMO Matkailun koulutusohjelma
Opettajat
Päivi Forsblom
Ryhmät
PO8
Porvoo Free Choice Studies / Vapaasti valittavat (PO8)
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
RES8PO035

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

sijoittuu syksyllä 2022 2. periodille alkaen keskiviikkona 23.11. 2022
lähiopetusta 4x4 tuntia
lähiopetuspäivät: keskiviikot 23.11., 30.11., 7.12. ja 14.11. klo 14 - 18

Suunnitellaan kunkin opetuskerran käytännöt yhdessä ryhmän kanssa alotuskerralla.
Teemoina: aamiaiset, lounasruuat, makujen yhdistelyä valintojen pohjaksi sekä kokoustarjoilut

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset

a) Lähiopetustoteutus, johon liittyy oppimistehtäviä, projektityöskentelyä, itsenäistä työskentelyä sekä mahdollinen tentti/projektin toteutus

b) Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

c) Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Tuntityöskentelyn materiaali Moodlessa, verkkosivustot ja kirjallisuuslista sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset ja toteutukset
Oman oppimisen arviointi

Työelämäyhteydet

Mahdolliset vierailut/vierailijat

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä

Kansainvälisyys

Ruokapalvelut ilmiöna matkailussa kansainvälisesti

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

Oppimistehtävät

Oppimistehtävä 1: Ruokapalvelut matkakohteessa, visuaalinen raportti, ryhmätehtävä

Osallistuminen käytännön työskentelyyn lähiopetuspäivinä.

Arviointitavat

Oppimistehtävä 1: Ruokapalvelut matkakohteessa, arvionti 1-5, ryhmätehtävä 50%


Osallistuminen käytännön työskentelyyn tiimissä lähipäivinä, arviointi hyväksytty/hylätty, 50% ryhmätehtävä 50%

tehtävien suunnittelu ja toteutus aikataulujen mukaan huomoidaan arvioinnissa

Go back to top of page