Ruokapalvelut matkailuliiketoiminnan osana (2 op)

Toteutuksen tunnus: RES8PO035-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
14.06.2021 - 18.11.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
18.11.2021 - 17.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Toimipiste
Porvoon toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
POMO Matkailun koulutusohjelma
Opettajat
Päivi Forsblom
Ryhmät
PO8
Porvoo Free Choice Studies / Vapaasti valittavat (PO8)
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
RES8PO035

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

sijoittuu syksyllä 2021 2. periodille
lähiopetusta 6x4 tuntia

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset

a) Lähiopetustoteutus, johon liittyy oppimistehtäviä, projektityöskentelyä, itsenäistä työskentelyä sekä mahdollinen tentti/projektin toteutus

b) Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

c) Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Go back to top of page