Ruokapalvelut matkailuliiketoiminnan osana (2op)

Toteutuksen tunnus: RES8PO035-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.06.2020 - 28.08.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.08.2020 - 18.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Toimipiste
Porvoon toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
POMO Matkailun koulutusohjelma
Opettajat
Päivi Forsblom
Ryhmät
PO8
Porvoo Free Choice Studies / Vapaasti valittavat (PO8)
Opintojakso
RES8PO035

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Luennot ja osoitetun materiaalin itsenäinen opiskelu
Vierailut
Oppimistehtävät
Käytännön harjoitukset

a) Lähiopetustoteutus, johon liittyy oppimistehtäviä, projektityöskentelyä, itsenäistä työskentelyä sekä mahdollinen tentti/projektin toteutus

b) Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan. Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

c) Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Go back to top of page