Tarjoilu- ja viinitietous (3 op)

Toteutuksen tunnus: RES8PO024-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.01.2022 - 14.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
17.01.2022 - 20.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Porvoon toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
POMO Matkailun koulutusohjelma
Opettajat
Jaana Laaksonen
Ryhmät
PO8
Porvoo Free Choice Studies / Vapaasti valittavat (PO8)
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
RES8PO024

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Opintojaksolla ei ole tenttiä. Arviointi perustuu aktiiviseen osallistumiseen ja opintojakson tehtäviin.
Tehtävät 70 %
Aktiivinen osallistuminen ja harjoitukset 30 %

Oppimateriaalit

Ohjaajan opintojakson kuluessa ilmoittama ja jakama materiaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Ohjaustunnit verkossa
Itsenäinen opiskelu ja opintojakson tehtävät
Lähiopetus

Työelämäyhteydet

Opintojakso antaa perusteet ravintola-alan asiakaspalvelutehtäviin.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä.

Kansainvälisyys

Opintojaksolla käydään läpi klassisia kansainvälisiä termistöjä, ravintolakulttuureita ja tarjoilumuotoja.

Oppimistehtävät

Ilmoitetaan opintojaksolla.

Arviointitavat

Tehtävät 70 % (Kaikki tehtävät on suoritettava hyväksytysti)
Aktiivinen osallistuminen ja harjoitukset 30 %

Arvosana 1
Tuntee joiltain osin eri tarjoilumuotoja, menukokonaisuuksia ja viinejä. Ymmärtää asiakaspalvelun pääperiaatteet. Hallitsee pääosin tarjoilukäytännöt ja osaa ohjatusti toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osaa ohjatusti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet. Vähäinen itsenäinen panostus.

Arvosana 3
Tuntee eri tarjoilumuodot ja -käytännöt, menukokonaisuudet sekä viinilajikkeet ja –etiketin. Ymmärtää hyvän asiakaspalvelun ja laadukkaan palveluketjun merkityksen. Hallitsee tarjoilukäytännöt ja osaa toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osaa itsenäisesti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet. Osaa toimia melko itsenäisesti.

Arvosana 5
Tuntee kattavasti eri tarjoilumuodot ja -käytännöt, menukokonaisuudet sekä viinilajikkeet ja –etiketin. Ymmärtää hyvän asiakaspalvelun ja laadukkaan palveluketjun eri osa-alueet ja niiden merkityksen. Hallitsee tarjoilukäytännöt ja osaa toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan Osaa suunnitella ja toteuttaa ravintolapalveluita asiakaslähtöisesti. Osaa itsenäisesti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet, ohjata asiakasta ja ratkaista ongelmia palvelutilanteissa. Osallistuu erittäin aktiivisesti työskentelyyn, tiedon ja osaamisen tuottamiseen ja jakamiseen. Osaa toimia itsenäisesti, on ratkaisukeskeinen ja omaa positiivisen asenteen.

Siirry alkuun