Tarjoilu- ja viinitietous (3 op)
Toteutuksen tunnus: RES8PO024-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.01.2022 - 14.01.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 17.01.2022 - 20.05.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Porvoon toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- POMO Matkailun koulutusohjelma
- Opettajat
- Jaana Laaksonen
- Ryhmät
-
PO8Porvoo Free Choice Studies / Vapaasti valittavat (PO8)
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- RES8PO024
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Opintojaksolla ei ole tenttiä. Arviointi perustuu aktiiviseen osallistumiseen ja opintojakson tehtäviin.
Tehtävät 70 %
Aktiivinen osallistuminen ja harjoitukset 30 %
Oppimateriaalit
Ohjaajan opintojakson kuluessa ilmoittama ja jakama materiaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Ohjaustunnit verkossa
Itsenäinen opiskelu ja opintojakson tehtävät
Lähiopetus
Työelämäyhteydet
Opintojakso antaa perusteet ravintola-alan asiakaspalvelutehtäviin.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä.
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käydään läpi klassisia kansainvälisiä termistöjä, ravintolakulttuureita ja tarjoilumuotoja.
Oppimistehtävät
Ilmoitetaan opintojaksolla.
Arviointitavat
Tehtävät 70 % (Kaikki tehtävät on suoritettava hyväksytysti)
Aktiivinen osallistuminen ja harjoitukset 30 %
Arvosana 1
Tuntee joiltain osin eri tarjoilumuotoja, menukokonaisuuksia ja viinejä. Ymmärtää asiakaspalvelun pääperiaatteet. Hallitsee pääosin tarjoilukäytännöt ja osaa ohjatusti toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osaa ohjatusti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet. Vähäinen itsenäinen panostus.
Arvosana 3
Tuntee eri tarjoilumuodot ja -käytännöt, menukokonaisuudet sekä viinilajikkeet ja –etiketin. Ymmärtää hyvän asiakaspalvelun ja laadukkaan palveluketjun merkityksen. Hallitsee tarjoilukäytännöt ja osaa toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osaa itsenäisesti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet. Osaa toimia melko itsenäisesti.
Arvosana 5
Tuntee kattavasti eri tarjoilumuodot ja -käytännöt, menukokonaisuudet sekä viinilajikkeet ja –etiketin. Ymmärtää hyvän asiakaspalvelun ja laadukkaan palveluketjun eri osa-alueet ja niiden merkityksen. Hallitsee tarjoilukäytännöt ja osaa toteuttaa niitä tilanteen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan Osaa suunnitella ja toteuttaa ravintolapalveluita asiakaslähtöisesti. Osaa itsenäisesti toteuttaa palveluketjun eri osa-alueet, ohjata asiakasta ja ratkaista ongelmia palvelutilanteissa. Osallistuu erittäin aktiivisesti työskentelyyn, tiedon ja osaamisen tuottamiseen ja jakamiseen. Osaa toimia itsenäisesti, on ratkaisukeskeinen ja omaa positiivisen asenteen.