Tarjoilu- ja viinitietous (3 op)

Toteutuksen tunnus: RES8PO024-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
24.02.2020 - 18.03.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
18.03.2020 - 13.05.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Porvoon toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
POMO Matkailun koulutusohjelma
Opettajat
Jaana Laaksonen
Ryhmät
PO8
Porvoo Free Choice Studies / Vapaasti valittavat (PO8)
Opintojakso
RES8PO024

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Keskiviikkoisin alkaen viikolla 13 (25.3.) klo 14 - 17, viimeinen lähiopetuskerta viikolla 20 (13.5.)
Opetustila 3423

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Opintojaksolla ei ole tenttiä. Arviointi perustuu aktiiviseen osallistumiseen ja opintojakson tehtäviin.
Tehtävät 70 %
Aktiivinen osallistuminen ja harjoitukset 30 %

Oppimateriaalit

Ursin, H. & Mykkänen, J. 2007. Tarjoilukirja. Restamark. Vantaa.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opintojakson tavoitteena on perehdyttää opiskelija ravintolapalveluiden perusteisiin, toimintamalleihin ja tuotevalikoimaan sekä tarjoilu- ja palvelujärjestelmiin. Opiskelija tutustuu klassiseen menu- ja viinitermistöön, viinien säilytys- ja tarjoilukäytäntöihin sekä ymmärtää palveluketjun osatekijät ja hyvän asiakaskokemuksen edellytykset

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksolla ei ole tenttiä. Arviointi perustuu aktiiviseen osallistumiseen ja opintojakson tehtäviin: hyväksytty suoritus edellyttää kaikkien annettujen tehtävien suorittamista.

Kansainvälisyys

Opintojakso antaa perusteet ravintola-alan asiakaspalvelutehtäviin kansainvälisyys huomioiden.
Kurssin puitteissa osallistutaan mahdollisuuksien mukaan campuksella järjestettävien tapahtumien järjestelyihin ja toteutukseen

Oppimistehtävät

Opintojaksolla osoitetut tehtävät.

Arviointitavat

Arvioinnissa huomioidaan suoritetut tehtävät, käytännön harjoitukset, aktiivisuus sekä ammattimainen ja palvelulähtöinen asenne.

Go back to top of page