Tarjoilu- ja viinitietous (3 op)
Toteutuksen tunnus: RES8PO024-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 24.02.2020 - 18.03.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 18.03.2020 - 13.05.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Porvoon toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- POMO Matkailun koulutusohjelma
- Opettajat
- Jaana Laaksonen
- Ryhmät
-
PO8Porvoo Free Choice Studies / Vapaasti valittavat (PO8)
- Opintojakso
- RES8PO024
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Keskiviikkoisin alkaen viikolla 13 (25.3.) klo 14 - 17, viimeinen lähiopetuskerta viikolla 20 (13.5.)
Opetustila 3423
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Opintojaksolla ei ole tenttiä. Arviointi perustuu aktiiviseen osallistumiseen ja opintojakson tehtäviin.
Tehtävät 70 %
Aktiivinen osallistuminen ja harjoitukset 30 %
Oppimateriaalit
Ursin, H. & Mykkänen, J. 2007. Tarjoilukirja. Restamark. Vantaa.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opintojakson tavoitteena on perehdyttää opiskelija ravintolapalveluiden perusteisiin, toimintamalleihin ja tuotevalikoimaan sekä tarjoilu- ja palvelujärjestelmiin. Opiskelija tutustuu klassiseen menu- ja viinitermistöön, viinien säilytys- ja tarjoilukäytäntöihin sekä ymmärtää palveluketjun osatekijät ja hyvän asiakaskokemuksen edellytykset
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojaksolla ei ole tenttiä. Arviointi perustuu aktiiviseen osallistumiseen ja opintojakson tehtäviin: hyväksytty suoritus edellyttää kaikkien annettujen tehtävien suorittamista.
Kansainvälisyys
Opintojakso antaa perusteet ravintola-alan asiakaspalvelutehtäviin kansainvälisyys huomioiden.
Kurssin puitteissa osallistutaan mahdollisuuksien mukaan campuksella järjestettävien tapahtumien järjestelyihin ja toteutukseen
Oppimistehtävät
Opintojaksolla osoitetut tehtävät.
Arviointitavat
Arvioinnissa huomioidaan suoritetut tehtävät, käytännön harjoitukset, aktiivisuus sekä ammattimainen ja palvelulähtöinen asenne.