Ravintola-projekti (3 op)
Toteutuksen tunnus: RES1RH001-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.01.2021 - 15.01.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 18.01.2021 - 19.03.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Heikki Ursin
- Jari Karjalainen
- Opintojakso
- RES1RH001
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään työelämälähtöinen projekti.
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisesti tunnettuja projektityömenetelmiä sekä projekti voidaan toteuttaa joko kotimaisessa tai kansainvälisessä kontekstissa.
Arviointi
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.