Ravintola-projekti (3 op)
Toteutuksen tunnus: RES1RH001-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2020 - 24.01.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 20.01.2020 - 20.03.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Jari Karjalainen
- Opintojakso
- RES1RH001
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Viikko 1 (20.-24.1.)
Tiistai 21.1. Ei kontaktia, keskiviikon tuntien yhteydessä
Viikko 2 (27.-31.1.)
Tiistai 28.1.2020 klo 8.30- 11.00 Projektisuunnitelmaan ohjaaminen, GANTT –kaavion käyttö
Viikko 3 (3.-7.2.)
Tiistai 4.2. klo 8.30- 11.00 Projektisuunnitelmien esitykset
Viikko 4 (10.-14.2.)
11.2. TIISTAI TURVALLISUUSPÄIVÄ, Oman projektin turvallisuussuunnitelman päivittäminen
(17.-21.2. TALVILOMA)
Viikko 5 (24.-28.2.)
Tiistai 25.2. klo 9.00- 14.00 Future Forerunners, Amos Rex (ilmoittatuminen ke 22.1.2020)
KE 26.2. RESTO PROTO DAY ; Ryhmien projektisuunnitelmien esitykset (städit)
Valmis korjattu projektin toteutussuunnitelma torstai 27.2.2020
Viikko 6 (2.-6.3.)
Tiistai 3.3. klo 8.30- 11.00 Projektin käytännön valmistelut
Viikko 7 (9.-13.3.)
9.3. Pre Party
11.3. Get Together
12.-13.3. Lounge
13.3. Resto Gala Dinner
Viikko 8 (16.-20.3.)
Tiistai 17.3. klo 8.30- 11.00 Projektiraportin palautus
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään työelämälähtöinen projekti.
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisesti tunnettuja projektityömenetelmiä sekä projekti voidaan toteuttaa joko kotimaisessa tai kansainvälisessä kontekstissa.
Arviointi
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.
Oppimateriaalit
Mäntyneva, M. Hallittu projekti: Jäntevästä suunnittelusta menetykselliseen toteutukseen. Kauppakamari 2016 1.painos
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
Opintojaksoon sisältyy oman oppimisen arviointi.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään työelämälähtöinen projekti.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisesti tunnettuja projektityömenetelmiä sekä projekti voidaan toteuttaa joko kotimaisessa tai kansainvälisessä kontekstissa.
Oppimistehtävät
Projektisuunnitelma, kirjallinen ryhmätyö
Projektin itsearviointi, kirjallinen yksilötyö
Osallistuminen Resto 2020 projektin toteutukseen
Arviointitavat
Ohjauskeskustelu ja suullinen tai kirjallinen palaute