Harjoittelun orientaatio (0 op)
Toteutuksen tunnus: PLA001RR1A-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 12.08.2024 - 16.08.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 12.08.2024 - 22.08.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 0 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 5 - 25
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Jari Karjalainen
- Sakari Ketolainen
- Ryhmät
-
RR1HA1Ruokatuotanto, päivä, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
CONTACTLähitoteutus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- PLA001RR1A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Keskiviikko 21.8.2024 klo 14.00-20.00 Ravintolapalvelutila Hartwall ja Opetuskeittiö Nuijamies A222
Perjantai 23.8. klo 11.00-17.00 Ravintolapalvelutila Hartwall ja Opetuskeittiö Nuijamies A222
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Harjoittelun orientaatio suoritetaan 1. periodin ensimmäisellä viikolla. Kokonaisuus koostuu kahdesta lähiopetuspäivästä ja itsenäisestä opiskelusta Moodlessa.
Intro
Jännittääkö ensimmäinen harjoittelu ilman alan kokemusta tai koulutusta? Tällä orientaatiojaksolla tutustut ammattikeittiön käytännön työympäristöön sekä salitarjoilun ja erilaisten asiakaspalvelutilanteiden perusteisiin.
Oppimateriaalit
Opintojakson Moodle-sivuilla olevat materiaalit
Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist Cuisine
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja moodle-oppimisalustalla opiskelua.
Ensisijainen toimintaympäristö on Haagan restonomikampuksen opetuskeittiö
Työelämäyhteydet
Harjoittelun orientointi antaa valmiuksia työskennellä perusharjoittelussa.
Ruoka-alan verkostoihin tutustuminen.
Oppimistehtävät
Orientoitumistehtävä
Oppimisen reflektointi
Arviointitavat
Toteutus hyväksytään, kun opiskelija on:
*hyväksytysti suorittanut itsenäisen opiskelun Moodlessa
*osallistunut käytännön harjoittelupäiviin
Suoritettuuaan opiskelija saa 30h, jotka hyväksiluetaan ensimmäiseen harjoitteluun.