Orientation to Work PlacementLaajuus (0 cr)

Course unit code: PLA001RR1A

General information


ECTS credits
0 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Tämän harjoittelun orientaation suoritettuaan opiskelija osaa työskennellä turvallisesti ammattikeittiössä, hallitsee ammattikeittiön koneiden ja laitteiden käytön, sekä perehtyy salityöskentelyn perusteisiin.

Contents

Ammattikeittiö toimintaympäristönä ja työturvallisuus. 2. Keittiön koneet ja laitteet. 3. Tarjoilun perustaidot, asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Harjoittelun orientaatio suoritetaan 1. periodin ensimmäisellä viikolla. Kokonaisuus koostuu kahdesta lähiopetuspäivästä ja itsenäisestä opiskelusta Moodlessa.

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan Moodlen opetusmateriaaleihin perehtymisen sekä Moodletehtävien suorittaminen (n. 15 tuntia) sekä osallistuminen käytännön harjoitteluun keittiössä (n. 15 tuntia). Hyväksytysti suoritettu harjoittelun orientointi on laajuudeltaan 30 tuntia, joka voidaan vähentää työharjoittelun kokonaistunneista.

Learning materials

Moodlessa nähtävillä toteutuksen alettua

Go back to top of page