Harjoittelun orientaatioLaajuus (0 op)

Opintojakson tunnus: PLA001RR1A

Opintojakson perustiedot


Laajuus
0 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Tämän harjoittelun orientaation suoritettuaan opiskelija osaa työskennellä turvallisesti ammattikeittiössä, hallitsee ammattikeittiön koneiden ja laitteiden käytön, sekä perehtyy salityöskentelyn perusteisiin.

Sisältö

Ammattikeittiö toimintaympäristönä ja työturvallisuus. 2. Keittiön koneet ja laitteet. 3. Tarjoilun perustaidot, asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Harjoittelun orientaatio suoritetaan 1. periodin ensimmäisellä viikolla. Kokonaisuus koostuu kahdesta lähiopetuspäivästä ja itsenäisestä opiskelusta Moodlessa.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan Moodlen opetusmateriaaleihin perehtymisen sekä Moodletehtävien suorittaminen (n. 15 tuntia) sekä osallistuminen käytännön harjoitteluun keittiössä (n. 15 tuntia). Hyväksytysti suoritettu harjoittelun orientointi on laajuudeltaan 30 tuntia, joka voidaan vähentää työharjoittelun kokonaistunneista.

Oppimateriaalit

Moodlessa nähtävillä toteutuksen alettua

Siirry alkuun