Harjoittelun orientaatioLaajuus (0 op)
Opintojakson tunnus: PLA001RR1A
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 0 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Tämän harjoittelun orientaation suoritettuaan opiskelija osaa työskennellä turvallisesti ammattikeittiössä, hallitsee ammattikeittiön koneiden ja laitteiden käytön, sekä perehtyy salityöskentelyn perusteisiin.
Sisältö
Ammattikeittiö toimintaympäristönä ja työturvallisuus. 2. Keittiön koneet ja laitteet. 3. Tarjoilun perustaidot, asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Harjoittelun orientaatio suoritetaan 1. periodin ensimmäisellä viikolla. Kokonaisuus koostuu kahdesta lähiopetuspäivästä ja itsenäisestä opiskelusta Moodlessa.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan Moodlen opetusmateriaaleihin perehtymisen sekä Moodletehtävien suorittaminen (n. 15 tuntia) sekä osallistuminen käytännön harjoitteluun keittiössä (n. 15 tuntia). Hyväksytysti suoritettu harjoittelun orientointi on laajuudeltaan 30 tuntia, joka voidaan vähentää työharjoittelun kokonaistunneista.
Oppimateriaalit
Moodlessa nähtävillä toteutuksen alettua