Harjoittelun orientaatio (0 op)

Toteutuksen tunnus: PLA001RR1A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.08.2022 - 19.08.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
15.08.2022 - 25.08.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
0 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
5 - 25
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Jari Karjalainen
Sakari Ketolainen
Ryhmät
RR1HA1
Ruokatuotanto, päivä, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
PLA001RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Keskiviikko 24.8.2022 klo 11.00-18.00 Luokkatila G317, Ravintolapalvelutila ja Opetuskeittiö Nuijamies
Torstai 25.8.2022 klo 11.00-18.00 Ravintolapalvelutila ja Opetuskeittiö Nuijamies A222

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Harjoittelun orientaatio suoritetaan 1. periodin ensimmäisellä viikolla. Kokonaisuus koostuu kahdesta lähiopetuspäivästä ja itsenäisestä opiskelusta Moodlessa.

Intro

Jännittääkö ensimmäinen harjoittelu ilman alan kokemusta tai koulutusta? Tällä orientaatiojaksolla tutustut ammattikeittiön käytännön työympäristöön sekä salitarjoilun ja erilaisten asiakaspalvelutilanteiden perusteisiin.

Oppimateriaalit

Opintojakson Moodle-sivuilla olevat materiaalit

Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist Cuisine

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja moodle-oppimisalustalla opiskelua.
Ensisijainen toimintaympäristö on Haagan restonomikampuksen opetuskeittiö

Työelämäyhteydet

Harjoittelun orientointi antaa valmiuksia työskennellä perusharjoittelussa.
Ruoka-alan verkostoihin tutustuminen.

Oppimistehtävät

Orientoitumistehtävä
Oppimisen reflektointi

Arviointitavat

Toteutus hyväksytään, kun opiskelija on:

*hyväksytysti suorittanut itsenäisen opiskelun Moodlessa
*osallistunut käytännön harjoittelupäiviin

Suoritettuuaan opiskelija saa 30h, jotka hyväksiluetaan ensimmäiseen harjoitteluun.

Siirry alkuun