Myynnin esimiestyö ja johtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (5 op)

Toteutuksen tunnus: MAR2HL002-3037

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2024 - 22.03.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
25.03.2024 - 17.05.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Markus Kauppinen
Ryhmät
RH21SB
RH21SB Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
RH21SD
RH21SD Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
CONTACT
Lähitoteutus
RH21SA
RH21SA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon ko., 2021 aloittaneet
Opintojakso
MAR2HL002

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla (voi vaihdella eri toteutuksissa):
a) Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b) Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c) Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Siirry alkuun