Markkinointiviestintä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (3 op)
Toteutuksen tunnus: MAR1HL001-3013
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 15.06.2020 - 04.09.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 24.08.2020 - 18.12.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- TKI-osuus
- 1 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Sonja Haaksluoto
- Ryhmät
-
RHM29RHM29 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
- Opintojakso
- MAR1HL001
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lähipäivät ovat seuraavat: ti 1.9., ti 22.9., ti 13.10. ja ti 10.11., kaikki klo 14-17.30. Opiskelu lähipäivien välillä tapahtuu itsenäisesti ja ryhmän kanssa.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät
b. AHOT
Oppimateriaalit
Bergström & Leppänen (2015): Yrityksen asiakasmarkkinointi, erityisesti osa Markkinointiviestintä kilpailukeinona
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Vuorovaikutteiset luennot, pohdintatehtävät kontaktitunneilla. Lähiopetustuntien välillä itsenäistä työskentelyä yksilötehtävässä, sekä ryhmissä toimeksiantajalle tehtävässä projektityössä.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään toimeksianto alan yritykselle. Opintojaksolla hyödynnetään myös vierasluennoitsijoita.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisiä markkinointiviestinnän esimerkkejä ja materiaaleja.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät taikka AHOT näytön muodossa.
Oppimistehtävät
Projektitehtävä ryhmätyönä, yksilötehtäviä.