Markkinointiviestintä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (3op)
Toteutuksen tunnus: MAR1HL001-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 17.06.2019 - 30.08.2019
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 26.08.2019 - 13.12.2019
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 3 op
 
- TKI-osuus
 - 1 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 30
 
- Koulutus
 - HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
 
- Opettajat
 - Sonja Haaksluoto
 
- Opintojakso
 - MAR1HL001
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Aikataulu
Lähiopetustunnit (kaikki klo 14-18): 27.8., 17.9., 21.10. ja 19.11. Viimeisellä kerralla esitellään projektityön tulokset toimeksiantajalle, Ravintolakolmiolle.
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät
b. AHOT
                    
Oppimateriaalit
Bergström & Leppänen (2015): Yrityksen asiakasmarkkinointi
                    
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Vuorovaikutteiset luennot, pohdintatehtävät kontaktitunneilla. Lähiopetustuntien välillä itsenäistä työskentelyä yksilötehtävässä, ryhmätehtävässä ja toimeksiantajalle tehtävässä projektityössä.
                    
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään toimeksianto Ravintolakolmiolle, toimeksiantajan valitsemille ravintolakohteille. Opintojaksolla hyödynnetään myös vierasluennoitsijoita.
                    
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
                    
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisiä markkinointiviestinnän esimerkkejä ja materiaaleja.
                    
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät taikka AHOT näytön muodossa.
                    
Oppimistehtävät
Projektitehtävä ryhmätyönä, yksilötehtäviä.
                    
Arviointitavat
75% ryhmätyö, 25% yksilötehtävä.