Markkinointiviestintä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (3op)
Toteutuksen tunnus: MAR1HL001-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.06.2019 - 30.08.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 26.08.2019 - 13.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- TKI-osuus
- 1 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Sonja Haaksluoto
- Ryhmät
-
RHM28RHM28 Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohton ko., aikuiset
- Opintojakso
- MAR1HL001
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lähiopetustunnit (kaikki klo 14-18): 27.8., 17.9., 21.10. ja 19.11. Viimeisellä kerralla esitellään projektityön tulokset toimeksiantajalle, Ravintolakolmiolle.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät
b. AHOT
Oppimateriaalit
Bergström & Leppänen (2015): Yrityksen asiakasmarkkinointi
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Vuorovaikutteiset luennot, pohdintatehtävät kontaktitunneilla. Lähiopetustuntien välillä itsenäistä työskentelyä yksilötehtävässä, ryhmätehtävässä ja toimeksiantajalle tehtävässä projektityössä.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään toimeksianto Ravintolakolmiolle, toimeksiantajan valitsemille ravintolakohteille. Opintojaksolla hyödynnetään myös vierasluennoitsijoita.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisiä markkinointiviestinnän esimerkkejä ja materiaaleja.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät taikka AHOT näytön muodossa.
Oppimistehtävät
Projektitehtävä ryhmätyönä, yksilötehtäviä.
Arviointitavat
75% ryhmätyö, 25% yksilötehtävä.