Markkinointiviestintä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla (3op)

Toteutuksen tunnus: MAR1HL001-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.06.2019 - 30.08.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
26.08.2019 - 13.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
TKI-osuus
1 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Sonja Haaksluoto
Ryhmät
RHM28
RHM28 Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohton ko., aikuiset
Opintojakso
MAR1HL001

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lähiopetustunnit (kaikki klo 14-18): 27.8., 17.9., 21.10. ja 19.11. Viimeisellä kerralla esitellään projektityön tulokset toimeksiantajalle, Ravintolakolmiolle.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät
b. AHOT

Oppimateriaalit

Bergström & Leppänen (2015): Yrityksen asiakasmarkkinointi

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Vuorovaikutteiset luennot, pohdintatehtävät kontaktitunneilla. Lähiopetustuntien välillä itsenäistä työskentelyä yksilötehtävässä, ryhmätehtävässä ja toimeksiantajalle tehtävässä projektityössä.

Työelämäyhteydet

Opintojaksolla tehdään toimeksianto Ravintolakolmiolle, toimeksiantajan valitsemille ravintolakohteille. Opintojaksolla hyödynnetään myös vierasluennoitsijoita.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä

Kansainvälisyys

Opintojaksolla käytetään kansainvälisiä markkinointiviestinnän esimerkkejä ja materiaaleja.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät taikka AHOT näytön muodossa.

Oppimistehtävät

Projektitehtävä ryhmätyönä, yksilötehtäviä.

Arviointitavat

75% ryhmätyö, 25% yksilötehtävä.

Siirry alkuun