Hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan palvelukulttuurin johtaminen (5 op)
Toteutuksen tunnus: LEA2HR002-3015
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 15.06.2020 - 30.10.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 26.10.2020 - 18.12.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Anna-Liisa Aarti
- Outi Rekola
- Ryhmät
-
RR18SERR18SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2018 aloittaneet
- Opintojakso
- LEA2HR002
Arviointiasteikko
H-5