Hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan palvelukulttuurin johtaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: LEA2HR002-3015

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.06.2020 - 30.10.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
26.10.2020 - 18.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Anna-Liisa Aarti
Outi Rekola
Ryhmät
RR18SE
RR18SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2018 aloittaneet
Opintojakso
LEA2HR002

Arviointiasteikko

H-5

Siirry alkuun