Hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan palvelukulttuurin johtaminen (5 op)
Toteutuksen tunnus: LEA2HR002-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.06.2019 - 30.08.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 26.08.2019 - 13.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Anna-Liisa Aarti
- Ulla Ijäs
- Ryhmät
-
RHM28RHM28 Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohton ko., aikuiset
- Opintojakso
- LEA2HR002
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lähiopetus:
27.8. 9-14
17.9. 9-14
22.10. 10-14
23.10. 14-18
19.11. 9-14
9.12. 14-18
Oppimateriaalit
Fischer, M. ja Vainio, S. 2015. Potkua palvelubisnekseen. Talentum pro.(pakollinen tenttikirja). Linkit/materiaalit Moodlessa.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena
Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Työelämäyhteydet
Moduulissa työstetään yritysten organisaatiokulttuuria
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Oppimistehtävät ja kurssin loppupresentaatio
Kansainvälisyys
Esimerkkejä kansainvälisistä palveluyrityksistä. Mahdolliset yritysvierailijat ja vierailevat opettajat.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Sovittavissa erikseen opettajien kanssa
Oppimistehtävät
Palvelu- ja organisaatiokulttuurin kehittämiseen liittyviä tehtäviä
Arviointitavat
Hyväksytty moduuli arvioidaan asteikolla 1 - 5. Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.