Hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan palvelukulttuurin johtaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: LEA2HR002-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.06.2019 - 30.08.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
26.08.2019 - 13.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Anna-Liisa Aarti
Ulla Ijäs
Opintojakso
LEA2HR002

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lähiopetus:
27.8. 9-14
17.9. 9-14
22.10. 10-14
23.10. 14-18
19.11. 9-14
9.12. 14-18

Oppimateriaalit

Fischer, M. ja Vainio, S. 2015. Potkua palvelubisnekseen. Talentum pro.(pakollinen tenttikirja). Linkit/materiaalit Moodlessa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena
Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Työelämäyhteydet

Moduulissa työstetään yritysten organisaatiokulttuuria

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Oppimistehtävät ja kurssin loppupresentaatio

Kansainvälisyys

Esimerkkejä kansainvälisistä palveluyrityksistä. Mahdolliset yritysvierailijat ja vierailevat opettajat.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Sovittavissa erikseen opettajien kanssa

Oppimistehtävät

Palvelu- ja organisaatiokulttuurin kehittämiseen liittyviä tehtäviä

Arviointitavat

Hyväksytty moduuli arvioidaan asteikolla 1 - 5. Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Go back to top of page