Majoitus- ja ravintola-alan ammattitaidon kehittäminen (9op)
Toteutuksen tunnus: HOT2RH008-3010
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.01.2021 - 26.03.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 29.03.2021 - 21.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Sami Rekola
- Terhi Oksanen-Alén
- Nina Niemi
- Ryhmät
-
ONLINEVerkkototeutus
- Opintojakso
- HOT2RH008
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Moodlessa olevan aikataulun mukaisesti
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Moodlessa oleva materiaali
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Verkko-opetus ja ryhmätyöskentely Zoomissa.
Itsenäistä opiskelua.
Työelämäyhteydet
Vierasluennoitsijoita
Esimerkkejä ja vertailuanalyysiä
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Kansainvälisyys
Materiaalin kautta
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Work&study
AHOT
Oppimistehtävät
Vko 1.
Tehtävä 1. Tilastotehtävä. Yksilötehtävä. Opettaja Nina Niemi. 15 pistettä. DL 11.4
Vko 2.
Tehtävä 2. Ruokatuotesuunnittelu. Yksilö- tai ryhmätehtävä (max 4 hlö) Opettaja: Sami Rekola. 20 pistettä. DL 22.4.
Vko 3.
Tehtävä 3. Ravintolakonseptit ja tunnusluvut. Yksilötehtävä. Opettaja: Terhi Oksanen-Alen. 15 pistettä. DL 25.4.
Vko 4.
Tehtävä 4. Majoituksen tunnusluvut. Yksilötehtävä. Opettaja Nina Niemi. 10 pistettä. DL 2.5.
Vko 5.
Tehtävä 5. Asiakasymmärrys. Yksilötehtävä: Opettaja: Terhi Oksanen-Alen. 10 pistettä. DL 9.5.
Vko 6.
Tehtävä 6. Alan historia ja gastronomia. Yksilö- tai paritehtävä. Opettaja: Sami Rekola. 10 pistettä. DL 16.5.
Vko 7.
Tehtävä 7. Tarjouksen laatiminen. Opettaja: Nina Niemi. 20 pistettä. DL 23.5.
Tehtävien arvioinnissa kiinnitetään huomiota sisällön kattavuuteen, käsitteiden käyttöön, tukimateriaalien hyödyntämiseen, opiskelijan omiin ajatuksiin ja ehdotuksiin sekä hyvään suomen kielen käyttöön.
Arviointitavat
40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5.