Hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen (9 op)
Toteutuksen tunnus: HOT2RH002-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.01.2021 - 20.01.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 18.01.2021 - 31.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Heikki Ursin
- Opintojakso
- HOT2RH002
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
d. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)