Developing hospitality businessLaajuus (9 cr)

Course unit code: HOT2RH002

General information


ECTS credits
9 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia palveluyrityksessä asiakaskeskeisesti ja liiketoimintalähtöisesti erilaisia konsepteja ja liikeideoita noudattaen
• tunnistaa erilaisia kehittämismenetelmiä alalla
• tunnistaa kannattavan hotelli- ja ravintolatoiminnan kokonaisuuteen vaikuttavat tekijät
• osaa tarjota ja myydä yrityksen liikeidean mukaisia tuotteita ja palveluita

Contents

• Tuloslaskelman hyödyntäminen
• Liikeideat ja konseptit
• Kehittämistyökalut
• Asiakasprosessien kehittäminen
• Aktiivinen ja tavoitteellinen myynt

Starting level and linkage with other courses

Ei lähtötasovaatimuksia tai sidonnaisuuksia.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
d. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Assessment criteria - grade 1

Opiskelija tuntee erilaisia hotelli- ja ravintola-alan palvelukonsepteja ja liikeideoita ja hallitsee niiden tuotannon perusteet.

Assessment criteria - grade 3

Opiskelija kykenee analysoimaan erilaisia hotelli- ja ravintola-alan palvelukonsepteja ja liikeideoita tunnuslukujen avulla.

Assessment criteria - grade 5

Opiskelija osaa tuottaa sisältöä erilaisiin hotelli- ja ravintola-alan palvelukonsepteihin ja liikeideoihin ja kehittämään niiden toimintaa.

Go back to top of page