Developing hospitality businessLaajuus (9 cr)
Course unit code: HOT2RH002
General information
- ECTS credits
- 9 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia palveluyrityksessä asiakaskeskeisesti ja liiketoimintalähtöisesti erilaisia konsepteja ja liikeideoita noudattaen
• tunnistaa erilaisia kehittämismenetelmiä alalla
• tunnistaa kannattavan hotelli- ja ravintolatoiminnan kokonaisuuteen vaikuttavat tekijät
• osaa tarjota ja myydä yrityksen liikeidean mukaisia tuotteita ja palveluita
Contents
• Tuloslaskelman hyödyntäminen
• Liikeideat ja konseptit
• Kehittämistyökalut
• Asiakasprosessien kehittäminen
• Aktiivinen ja tavoitteellinen myynt
Starting level and linkage with other courses
Ei lähtötasovaatimuksia tai sidonnaisuuksia.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
d. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Assessment criteria - grade 1
Opiskelija tuntee erilaisia hotelli- ja ravintola-alan palvelukonsepteja ja liikeideoita ja hallitsee niiden tuotannon perusteet.
Assessment criteria - grade 3
Opiskelija kykenee analysoimaan erilaisia hotelli- ja ravintola-alan palvelukonsepteja ja liikeideoita tunnuslukujen avulla.
Assessment criteria - grade 5
Opiskelija osaa tuottaa sisältöä erilaisiin hotelli- ja ravintola-alan palvelukonsepteihin ja liikeideoihin ja kehittämään niiden toimintaa.