Hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen (9 op)

Toteutuksen tunnus: HOT2RH002-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.01.2021 - 20.01.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
18.01.2021 - 31.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Heikki Ursin
Opintojakso
HOT2RH002

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
d. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Siirry alkuun