Hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminenLaajuus (9 op)

Opintojakson tunnus: HOT2RH002

Opintojakson perustiedot


Laajuus
9 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia palveluyrityksessä asiakaskeskeisesti ja liiketoimintalähtöisesti erilaisia konsepteja ja liikeideoita noudattaen
• tunnistaa erilaisia kehittämismenetelmiä alalla
• tunnistaa kannattavan hotelli- ja ravintolatoiminnan kokonaisuuteen vaikuttavat tekijät
• osaa tarjota ja myydä yrityksen liikeidean mukaisia tuotteita ja palveluita

Sisältö

• Tuloslaskelman hyödyntäminen
• Liikeideat ja konseptit
• Kehittämistyökalut
• Asiakasprosessien kehittäminen
• Aktiivinen ja tavoitteellinen myynt

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Ei lähtötasovaatimuksia tai sidonnaisuuksia.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
d. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Arviointikriteerit - arvosana 1

Opiskelija tuntee erilaisia hotelli- ja ravintola-alan palvelukonsepteja ja liikeideoita ja hallitsee niiden tuotannon perusteet.

Arviointikriteerit - arvosana 3

Opiskelija kykenee analysoimaan erilaisia hotelli- ja ravintola-alan palvelukonsepteja ja liikeideoita tunnuslukujen avulla.

Arviointikriteerit - arvosana 5

Opiskelija osaa tuottaa sisältöä erilaisiin hotelli- ja ravintola-alan palvelukonsepteihin ja liikeideoihin ja kehittämään niiden toimintaa.

Siirry alkuun