Yrittäjyys ja majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan aloittaminen (5op)
Toteutuksen tunnus: HOT1RH008-3010
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.06.2019 - 23.08.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.08.2019 - 11.10.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Juuso Kokko
- Ryhmät
-
RR18SERR18SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2018 aloittaneet
- Opintojakso
- HOT1RH008
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi