Yrittäjyys ja majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan aloittaminen (5op)

Toteutuksen tunnus: HOT1RH008-3010

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.06.2019 - 23.08.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.08.2019 - 11.10.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Juuso Kokko
Ryhmät
RR18SE
RR18SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2018 aloittaneet
Opintojakso
HOT1RH008

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi

Siirry alkuun