Yrittäjyys ja majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan aloittaminen (5op)
Toteutuksen tunnus: HOT1RH008-3010
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 17.06.2019 - 23.08.2019
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 19.08.2019 - 11.10.2019
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 5 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 40
 
- Koulutus
 - HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
 
- Opettajat
 - Juuso Kokko
 
- Ryhmät
 - 
                        RR18SERR18SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2018 aloittaneet
 
- Opintojakso
 - HOT1RH008
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
 b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi