Yrittäjyys ja majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan aloittaminen (5op)

Toteutuksen tunnus: HOT1RH008-3009

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2020 - 03.04.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
30.03.2020 - 22.05.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 35
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Juuso Kokko
Opintojakso
HOT1RH008

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

30.03-29.05. Tehtävät voi palauttaa myös ennen viimeistä palautuspäivää

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi

Oppimateriaalit

Löytyy Moodlesta

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opetus tapahtuu poikkeuksellisesti etänä. Opiskelijat muodostavat enintään neljän hengen ryhmiä, jotka itsenäisesti tekevät Moodlesta löytyvän ohjeistuksen mukaisesti annetut tehtävät määräaikaan mennessä (29.05.2020).

Työelämäyhteydet

Osa tehtävistä edellyttää kontaktointia työelämään / yrittäjiin

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Kurssi on mahdollista uusia tekemällä annetut tehtävät myöhemmin.

Kansainvälisyys

Liittyy toimintaympäristön kartoitukseen.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Ryhmässä tapahtuva opiskelu annettujen tehtävien pohjalta.

Oppimistehtävät

7 eri tehtävää, jotka löytyvät Moodlesta

Siirry alkuun