Yrittäjyys ja majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan aloittaminen (5op)
Toteutuksen tunnus: HOT1RH008-3009
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2020 - 03.04.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 30.03.2020 - 22.05.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 35
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Juuso Kokko
- Opintojakso
- HOT1RH008
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
30.03-29.05. Tehtävät voi palauttaa myös ennen viimeistä palautuspäivää
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi
Oppimateriaalit
Löytyy Moodlesta
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opetus tapahtuu poikkeuksellisesti etänä. Opiskelijat muodostavat enintään neljän hengen ryhmiä, jotka itsenäisesti tekevät Moodlesta löytyvän ohjeistuksen mukaisesti annetut tehtävät määräaikaan mennessä (29.05.2020).
Työelämäyhteydet
Osa tehtävistä edellyttää kontaktointia työelämään / yrittäjiin
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Kurssi on mahdollista uusia tekemällä annetut tehtävät myöhemmin.
Kansainvälisyys
Liittyy toimintaympäristön kartoitukseen.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Ryhmässä tapahtuva opiskelu annettujen tehtävien pohjalta.
Oppimistehtävät
7 eri tehtävää, jotka löytyvät Moodlesta