Hotelli- ja ravintola-projekti 3 (6 op)
Toteutuksen tunnus: HOT1RH004-3008
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 12.06.2023 - 18.08.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 21.08.2023 - 15.12.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 6 op
- TKI-osuus
- 1 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Terhi Oksanen-Alén
- Nina Niemi
- Hanna Moisio
- Ryhmät
-
RHM31RHM31 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- HOT1RH004
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lukujärjestyksen ja Moodlen mukaan.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Oppimateriaalit
Ruuska, K. 2007. Pidä projekti hallinnassa. Suunnittelu, menetelmät, vuorovaikutus. Talentum, Helsinki. luvut 1-5 ja 7.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama tai jakama materiaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Syksyllä 2023 projekti totetutetaan osana Haaga-Helian AlgoAmmatti hanketta koskien virtuaaliravintoloita.
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla voidaan tehdään HH:n yhteistyökumppaneiden toimeksiannosta kehitys- tai muu projekti. Syksyllä 2023 projekti totetutetaan osana Haaga-Helian AlgoAmmatti hanketta koskien virtuaaliravintoloita.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä.
Kansainvälisyys
Projekti laaditaan huomioiden paikalliset, kansalliset ja kansainväliset ravintola- ja ruokatrendit
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
a. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
b. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
c) AHOT: Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön: yhteys ohjaajaan.
Oppimistehtävät
1) Lyhyt raportti, jossa on ohjeistus virtuaaliravintoloille sekä yhteenvetona napakka ’huoneen taulu’ tai vastaava + kustannus-hyötyanalyysi valitulle kontekstille. Raportin liitteeksi laitetaan kannattavuuslaskelmat, joita avataan myös kirjallisesti.
2) Viimeisellä kerralla paneelikeskustelu aiheesta, jossa ryhmät esittelevät ’huoneen taulunsa’.
3) Projektityökalu ja projektiraportti (erillinen dokumentti, jonka pohja löytyy Moodlesta).
4 )Ryhmän blogi
Arviointitavat
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5
40-54 p. = arvosana 1, 55-66 p.= 2, 67-78 p.= 3, 79-90 p. = 4, 91-100 p. = 5