Hotelli- ja ravintola-projekti 3 (6 op)
Toteutuksen tunnus: HOT1RH004-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 14.06.2021 - 20.08.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 23.08.2021 - 17.12.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 6 op
- TKI-osuus
- 1 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Terhi Oksanen-Alén
- Nina Niemi
- Hanna Moisio
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- HOT1RH004
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Tarkempi aikataulu on Moodlessa.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Oppimateriaalit
Ruuska, K. 2007. Pidä projekti hallinnassa. Suunnittelu, menetelmät, vuorovaikutus. Talentum, Helsinki. luvut 1-5 ja 7.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama tai jakama materiaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Syksyllä 2021 projekti totetutetaan yhteistyössä Hotelli Finnin kanssa (tilaaja) ja aiheena on Hotelli Finnin sisäpihan tai kokonaisuuden kehittäminen.
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla voidaan tehdään HH:n yhteistyökumppaneiden toimeksiannosta kehitys- tai muu projekti. Syksyllä 2021 projekti totetutetaan yhteistyössä Hotelli Finnin kanssa (tilaaja) ja aiheena on Hotelli Finnin sisäpihan tai kokonaisuuden kehittäminen.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä.
Kansainvälisyys
Projekti laaditaan huomioiden paikalliset, kansalliset ja kansainväliset ravintola- ja ruokatrendit
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön: yhteys ohjaajaan.
Oppimistehtävät
1) Kohteen kehitykseen liittyvä liiketoimintasuunnitelma
2) Liiketoimintasuunnitelman esitys joulukuussa
3) Projektiraportti
Arviointitavat
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5
Liiketoimintasuunnitelma laskelmineen 60 p (60/100%)
Esitys liiketoimintasuunnitelmasta 10 p. (10 / 100%)
Projektiraportti 30 p (30 / 100%)