Hotelli- ja ravintola-projekti 3 (6 op)
Toteutuksen tunnus: HOT1RH004-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 15.06.2020 - 11.09.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 24.08.2020 - 18.12.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 6 op
- TKI-osuus
- 1 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Terhi Oksanen-Alén
- Nina Niemi
- Hanna Moisio
- Ryhmät
-
RHM28RHM28 Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohton ko., aikuiset
- Opintojakso
- HOT1RH004
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Tarkempi aikataulu on Moodlessa.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Oppimateriaalit
Ruuska, K. 2007. Pidä projekti hallinnassa. Suunnittelu, menetelmät, vuorovaikutus. Talentum, Helsinki. luvut 1-5 ja 7.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama tai jakama materiaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Syksyllä 2020 projekti totetutetaan yhteistyössä Honkalintu Oy:n kanssa (tilaaja) ja aiheena on Tentsile ja Camping 2.0 tuotteiden edelleen kehittäminen.
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla voidaan tehdään HH:n yhteistyökumppaneiden toimeksiannosta kehitys- tai muu projekti.Syksyllä 2020 projekti totetutetaan yhteistyössä Honkalintu Oy:n kanssa (tilaaja) ja aiheena on Tentsile ja Camping 2.0 tuotteiden edelleen kehittäminen.
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi
Kansainvälisyys
Projekti laaditaan huomioiden paikalliset, kansalliset ja kansainväliset ravintola- ja ruokatrendit
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön: yhteys ohjaajaan.
Oppimistehtävät
Opintojakson tehtävänä on ryhmäkohtainen projektisuunnitelma, kehittämistehtävä ja sen esittäminen joulukuussa 2020.
Arviointitavat
Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5
Projektisuunnitelma kokonaisuutena 30 % (30/100 p)
LTS, esitetyt ideat ja parannuskeinot 35% (35/100 p)
Esitetyt laskelmat 35% (35/100)