Hotelli- ja ravintola-projekti 3 (6 op)

Toteutuksen tunnus: HOT1RH004-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.06.2020 - 11.09.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.08.2020 - 18.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
6 op
TKI-osuus
1 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Terhi Oksanen-Alén
Nina Niemi
Hanna Moisio
Ryhmät
RHM28
RHM28 Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohton ko., aikuiset
Opintojakso
HOT1RH004

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tarkempi aikataulu on Moodlessa.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).

Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.

Oppimateriaalit

Ruuska, K. 2007. Pidä projekti hallinnassa. Suunnittelu, menetelmät, vuorovaikutus. Talentum, Helsinki. luvut 1-5 ja 7.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajien ilmoittama tai jakama materiaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.
Syksyllä 2020 projekti totetutetaan yhteistyössä Honkalintu Oy:n kanssa (tilaaja) ja aiheena on Tentsile ja Camping 2.0 tuotteiden edelleen kehittäminen.
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi

Työelämäyhteydet

Opintojaksolla voidaan tehdään HH:n yhteistyökumppaneiden toimeksiannosta kehitys- tai muu projekti.Syksyllä 2020 projekti totetutetaan yhteistyössä Honkalintu Oy:n kanssa (tilaaja) ja aiheena on Tentsile ja Camping 2.0 tuotteiden edelleen kehittäminen.
Ohjaajat: Terhi Oksanen-Alén, Hanna Moisio ja Nina Niemi

Kansainvälisyys

Projekti laaditaan huomioiden paikalliset, kansalliset ja kansainväliset ravintola- ja ruokatrendit

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustetuksi suorittamalla opintojaksosta näytön: yhteys ohjaajaan.

Oppimistehtävät

Opintojakson tehtävänä on ryhmäkohtainen projektisuunnitelma, kehittämistehtävä ja sen esittäminen joulukuussa 2020.

Arviointitavat

Moduuli arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5
Projektisuunnitelma kokonaisuutena 30 % (30/100 p)
LTS, esitetyt ideat ja parannuskeinot 35% (35/100 p)
Esitetyt laskelmat 35% (35/100)

Siirry alkuun