Hotelli- ja ravintola-projekti 3 (6 op)
Toteutuksen tunnus: HOT1RH004-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.08.2018 - 24.08.2018
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 29.08.2018 - 04.12.2018
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 6 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Terhi Oksanen-Alén
- Kari Nurminen
- Hanna Moisio
- Ryhmät
-
RHM26RHM26 Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto, aikuiset
- Opintojakso
- HOT1RH004
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän moduulin osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistumalla.
c. Omassa työssä oppimalla (opinnollistaminen).
Jakso toteutetaan mahdollisuuksien mukaan kehitysprojektina, jolla on toimeksiantaja ja osallistuvat opiskelijaryhmät toimivat projektiryhminä.