Hotelli- ja ravintola-projekti 2 (3 op)
Toteutuksen tunnus: HOT1RH003-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.01.2021 - 15.01.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 11.01.2021 - 21.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Terhi Oksanen-Alén
- Nina Niemi
- Ryhmät
-
RHM29RHM29 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
-
ONLINEVerkkototeutus
- Opintojakso
- HOT1RH003
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lukujärjestyksen mukaan.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähiopetus, siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
tai
AHOT
tai
Work&Study
Oppimateriaalit
Moodlessa oleva materiaali.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus, online-opetus, ryhmätyöskentely ja itsenäinen opiskelu.
Työelämäyhteydet
Projektin mahdollinen toimeksianto.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä.
Kansainvälisyys
Kirjallisuus, artikkelit ja benchmarking.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
AHOT tai Work&Study
Oppimistehtävät
Projektitehtävä 100/100 pistettä.
Tarkempi ohje Moodlessa.
Arviointitavat
Projektitehtävä 100/100 pistettä.
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.
Arvosana 1 Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn
Arvosana 3 Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia
Arvosana 5 Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit