Hotelli- ja ravintola-projekti 2 (3 op)

Toteutuksen tunnus: HOT1RH003-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.01.2021 - 15.01.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
11.01.2021 - 21.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Terhi Oksanen-Alén
Nina Niemi
Ryhmät
RHM29
RHM29 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
ONLINE
Verkkototeutus
Opintojakso
HOT1RH003

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lukujärjestyksen mukaan.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähiopetus, siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
tai
AHOT
tai
Work&Study

Oppimateriaalit

Moodlessa oleva materiaali.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus, online-opetus, ryhmätyöskentely ja itsenäinen opiskelu.

Työelämäyhteydet

Projektin mahdollinen toimeksianto.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä.

Kansainvälisyys

Kirjallisuus, artikkelit ja benchmarking.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

AHOT tai Work&Study

Oppimistehtävät

Projektitehtävä 100/100 pistettä.
Tarkempi ohje Moodlessa.

Arviointitavat

Projektitehtävä 100/100 pistettä.

Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Arvosana 1 Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn

Arvosana 3 Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia

Arvosana 5 Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit

Siirry alkuun