Hotelli- ja ravintola-projekti 2 (3op)

Opintojakson tunnus: HOT1RH003

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
• soveltaa hotelli- ja ravintola alan osaamistaan projektissa
• työskennellä projektin sidosryhmien kanssa
• tunnistaa erilaiset projektiin soveltuvat projektityömenetelmät
• käyttää projektityötaitoja kehittämistyössä
• arvioida projektin tuloksia

Sisältö

* Hotelli- tai ravintolakonseptien liiketoiminnan kehittäminen projektityöskentelyn avulla
• Yhteistyö klusterissa ja verkostoissa
• Tavoitteellinen ja kannattava projektin toteutus
• Viestintä ja tiimityö projektissa
• Projektin tulosten arviointi

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähiopetus, siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
tai
AHOT
tai
Work&Study

Oppimateriaalit

Moodlessa oleva materiaali.

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Suositellaan suoritettavaksi 2. lukuvuoden aikana.

Arviointikriteerit - arvosana 1

Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn.

Arviointikriteerit - arvosana 3

Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia

Arviointikriteerit - arvosana 5

Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit

Siirry alkuun