Hotel and restaurant project 2Laajuus (3 cr)

Course unit code: HOT1RH003

General information


ECTS credits
3 cr

Learning objectives

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
• soveltaa hotelli- ja ravintola alan osaamistaan projektissa
• työskennellä projektin sidosryhmien kanssa
• tunnistaa erilaiset projektiin soveltuvat projektityömenetelmät
• käyttää projektityötaitoja kehittämistyössä
• arvioida projektin tuloksia

Contents

* Hotelli- tai ravintolakonseptien liiketoiminnan kehittäminen projektityöskentelyn avulla
• Yhteistyö klusterissa ja verkostoissa
• Tavoitteellinen ja kannattava projektin toteutus
• Viestintä ja tiimityö projektissa
• Projektin tulosten arviointi

Starting level and linkage with other courses

Suositellaan suoritettavaksi 2. lukuvuoden aikana.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Lähiopetus, siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
tai
AHOT
tai
Work&Study

Assessment criteria - grade 1

Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn.

Assessment criteria - grade 3

Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia

Assessment criteria - grade 5

Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit

Learning materials

Moodlessa oleva materiaali.

Go back to top of page