Hotel and restaurant project 2Laajuus (3 cr)
Course unit code: HOT1RH003
General information
- ECTS credits
- 3 cr
Learning objectives
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
• soveltaa hotelli- ja ravintola alan osaamistaan projektissa
• työskennellä projektin sidosryhmien kanssa
• tunnistaa erilaiset projektiin soveltuvat projektityömenetelmät
• käyttää projektityötaitoja kehittämistyössä
• arvioida projektin tuloksia
Contents
* Hotelli- tai ravintolakonseptien liiketoiminnan kehittäminen projektityöskentelyn avulla
• Yhteistyö klusterissa ja verkostoissa
• Tavoitteellinen ja kannattava projektin toteutus
• Viestintä ja tiimityö projektissa
• Projektin tulosten arviointi
Starting level and linkage with other courses
Suositellaan suoritettavaksi 2. lukuvuoden aikana.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Lähiopetus, siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
tai
AHOT
tai
Work&Study
Assessment criteria - grade 1
Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn.
Assessment criteria - grade 3
Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia
Assessment criteria - grade 5
Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit
Learning materials
Moodlessa oleva materiaali.