Hotelli- ja ravintola-projekti 1 (3 op)

Toteutuksen tunnus: HOT1RH002-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.01.2021 - 08.01.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
11.01.2021 - 21.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 30
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Terhi Oksanen-Alén
Nina Niemi
Ryhmät
RHM30
RHM30 Hotelli- ja ravintola-alan liikkenjohdon ko., aikuiset
ONLINE
Verkkototeutus
Opintojakso
HOT1RH002

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lukujärjestyksen mukainen aikataulu ja Zoom opetus.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Oppimistavat (sisältää ahotin ja erilaiset toteutusvaihtoehdot)
a. Lähiopetus ja siihen liittyä projektitehtävä TAI
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen ja sen raportointi

Oppimateriaalit

Moodlessa oleva materiaali.
Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 ja projektisuunnitelma (Toiminta projekteissa).
Asiakasprosessien analysointi ja kehittämien, liikeideat & konseptit, kannattavuus (Hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen).

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus kampuksella ja online, itsenäistä työskentelyä ja ryhmäkeskustelua.

Työelämäyhteydet

Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

a. Lähiopetus ja siihen liittyä projektitehtävä TAI
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen ja sen raportointi

Oppimistehtävät

Projektitehtävä 100%
Projektitehtävän tavoitteena on soveltaa projektijohtamisen keskeisiä osa-alueita ja innovatiivisia projektitaitoja analysointi- ja kehittämisprojektissa.
Projekti tehdään yksilö- tai parityönä 11.1 – 21.5.2021 välisenä aikana. Työskentely ja ohjaus tapahtuu pääsääntöisesti sähköisesti Zoomissa.
Projekti on kiinteässä yhteydessä kursseihin Hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen ja Toiminta projekteissa.

Arviointitavat

Arviointikriteeri - arvosana 1
Tunnistaa projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet käytännön projektissa.

Arviointikriteeri - arvosana 3
Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja soveltaa niitä käytännön projektissa. Käyttää jotain kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa.

Arviointikriteeri - arvosana 5
Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja osaa soveltaa keskeisiä kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa. Osaa toimia projektissa aikataulun ja muut toimijat huomioiden.

Arviointi
Projekitehtävä 100%

Siirry alkuun