Hotelli- ja ravintola-projekti 1Laajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: HOT1RH002

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op

Osaamistavoitteet

• Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja osaa soveltaa niitä käytännön projektissa
• Osaa soveltaa keskeisiä kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa
• Osaa toimia projektissa aikataulun ja muut toimijat huomioiden
• Tuntee projektisuunnitelman rakenteen ja osaa soveltaa sitä
• Osaa arvioida omaa työtään osana projektia ja projektin onnistumista

Sisältö

Käytännön analysointi- ja kehittämisprojektin toteutus:
• Projekti- ja kehittämistyökalut
• Projektin esittely ja myynti

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Ei lähtötasovaatimuksia

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Oppimistavat (sisältää ahotin ja erilaiset toteutusvaihtoehdot)
a. Lähiopetus ja siihen liittyä projektitehtävä TAI
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen ja sen raportointi

Arviointikriteerit - arvosana 1

Tunnistaa projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet käytännön projektissa.

Arviointikriteerit - arvosana 3

Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja soveltaa niitä käytännön projektissa. Käyttää jotain kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa.

Arviointikriteerit - arvosana 5

Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja osaa soveltaa keskeisiä kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa. Osaa toimia projektissa aikataulun ja muut toimijat huomioiden.

Oppimateriaalit

Moodle-materiaalit

Siirry alkuun