Hotelli- ja ravintola-projekti 1 (3 op)
Toteutuksen tunnus: HOT1RH002-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.01.2021 - 08.01.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 11.01.2021 - 21.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lukujärjestyksen mukainen aikataulu ja Zoom opetus.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Oppimistavat (sisältää ahotin ja erilaiset toteutusvaihtoehdot)
a. Lähiopetus ja siihen liittyä projektitehtävä TAI
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen ja sen raportointi
Oppimateriaalit
Moodlessa oleva materiaali.
Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 ja projektisuunnitelma (Toiminta projekteissa).
Asiakasprosessien analysointi ja kehittämien, liikeideat & konseptit, kannattavuus (Hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen).
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus kampuksella ja online, itsenäistä työskentelyä ja ryhmäkeskustelua.
Työelämäyhteydet
Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
a. Lähiopetus ja siihen liittyä projektitehtävä TAI
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen ja sen raportointi
Oppimistehtävät
Projektitehtävä 100%
Projektitehtävän tavoitteena on soveltaa projektijohtamisen keskeisiä osa-alueita ja innovatiivisia projektitaitoja analysointi- ja kehittämisprojektissa.
Projekti tehdään yksilö- tai parityönä 11.1 – 21.5.2021 välisenä aikana. Työskentely ja ohjaus tapahtuu pääsääntöisesti sähköisesti Zoomissa.
Projekti on kiinteässä yhteydessä kursseihin Hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen ja Toiminta projekteissa.
Arviointitavat
Arviointikriteeri - arvosana 1
Tunnistaa projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet käytännön projektissa.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja soveltaa niitä käytännön projektissa. Käyttää jotain kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja osaa soveltaa keskeisiä kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa. Osaa toimia projektissa aikataulun ja muut toimijat huomioiden.
Arviointi
Projekitehtävä 100%