Hotel and restaurant project 1Laajuus (3 cr)
Course unit code: HOT1RH002
General information
- ECTS credits
- 3 cr
Learning objectives
• Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja osaa soveltaa niitä käytännön projektissa
• Osaa soveltaa keskeisiä kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa
• Osaa toimia projektissa aikataulun ja muut toimijat huomioiden
• Tuntee projektisuunnitelman rakenteen ja osaa soveltaa sitä
• Osaa arvioida omaa työtään osana projektia ja projektin onnistumista
Contents
Käytännön analysointi- ja kehittämisprojektin toteutus:
• Projekti- ja kehittämistyökalut
• Projektin esittely ja myynti
Starting level and linkage with other courses
Ei lähtötasovaatimuksia
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Oppimistavat (sisältää ahotin ja erilaiset toteutusvaihtoehdot)
a. Lähiopetus ja siihen liittyä projektitehtävä TAI
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen ja sen raportointi
Assessment criteria - grade 1
Tunnistaa projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet käytännön projektissa.
Assessment criteria - grade 3
Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja soveltaa niitä käytännön projektissa. Käyttää jotain kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa.
Assessment criteria - grade 5
Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja osaa soveltaa keskeisiä kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa. Osaa toimia projektissa aikataulun ja muut toimijat huomioiden.
Learning materials
Moodle-materiaalit