Hotel and restaurant project 1Laajuus (3 cr)

Course unit code: HOT1RH002

General information


ECTS credits
3 cr

Learning objectives

• Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja osaa soveltaa niitä käytännön projektissa
• Osaa soveltaa keskeisiä kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa
• Osaa toimia projektissa aikataulun ja muut toimijat huomioiden
• Tuntee projektisuunnitelman rakenteen ja osaa soveltaa sitä
• Osaa arvioida omaa työtään osana projektia ja projektin onnistumista

Contents

Käytännön analysointi- ja kehittämisprojektin toteutus:
• Projekti- ja kehittämistyökalut
• Projektin esittely ja myynti

Starting level and linkage with other courses

Ei lähtötasovaatimuksia

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Oppimistavat (sisältää ahotin ja erilaiset toteutusvaihtoehdot)
a. Lähiopetus ja siihen liittyä projektitehtävä TAI
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen ja sen raportointi

Assessment criteria - grade 1

Tunnistaa projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet käytännön projektissa.

Assessment criteria - grade 3

Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja soveltaa niitä käytännön projektissa. Käyttää jotain kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa.

Assessment criteria - grade 5

Ymmärtää projektin ja projektijohtamisen keskeiset osa-alueet ja osaa soveltaa keskeisiä kehittämismenetelmiä ja projektityötaitoja käytännön projektissa. Osaa toimia projektissa aikataulun ja muut toimijat huomioiden.

Learning materials

Moodle-materiaalit

Go back to top of page