Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS016AS2A-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
25.09.2023 - 11.10.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 50
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Mirjami Willman
Birgitta Nelimarkka
Päivi Forsblom
Jari Karjalainen
Sakari Ketolainen
Ryhmät
BLENDED
Monimuotototeutus
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS016AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät.

a. orientoitumistehtävä ja haastattelu min 10 – max 40 pistettä
b. monivalintatehtävät min 5 – max 20 pistettä
c. ryhmätehtävä min 5 – max 40 pistettä

Intro

Ruokatuotannon johtaminen monimuotokoulutuksena on työelämälähtöinen tapa oppia ja opiskella tulevaisuuden työelämässä tarvittavia osaamisia. Valintakurssi on sujuva tapa hakea ruokatuotannon johtamisen opiskelun pariin. Valintakurssille ilmoittaudutaan syksyn yhteishaun yhteydessä, viimeistään 16.9. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: linkki avoimeen

Go back to top of page