Working in Professional KitchenLaajuus (5 cr)

Course unit code: HOS016AS2A

General information


ECTS credits
5 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:

Muodostaa oman osaamisprofiilin

Asettaa henkilökohtaisia kehittämiskohteita

Työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä ammattikeittiössä,

Hallitsee ruoka-alan keskeiset termit ja toiminnot

Contents

Opintojakson sisältöltöjä ovat:

Oman osaamisprofiilin muodostaminen

Henkilökohtaisten kehittämiskohteiden asettaminen

Vuorovaikutus ammattikeittiössä

Työskentely itsenäisesti ja ryhmässä ammattikeittiön toimintaympäristössä

Ruoka-alan ammattisivistys

Starting level and linkage with other courses

Opintojakso liittyy ruokatuotannon johtamisen monimuotototeutuksen valintakurssiin.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät.

a. orientoitumistehtävä ja haastattelu min 10 – max 40 pistettä
b. monivalintatehtävät min 5 – max 20 pistettä
c. ryhmätehtävä min 5 – max 40 pistettä

Assessment criteria, approved/failed

Hakijat asetetaan paremmuusjärjestykseen valintakurssin opintomenestyksen perusteella. Tämä opintojakso arvioidaan 100 pisteen asteikolla, joka jakautuu edellä kuvattuihin tehtäväosiin.


Opintojakson hyväksyttyyn läpäisemiseen tarvitaan vähintään 50 pistettä siten, että kustakin tehtäväosasta on saatu vähintään tehtäväkohtaiset minimipisteet. Tasapistetilanteessa hakijat hyväksytään arpomalla, mikäli hakijamäärä ylittää aloituspaikkamäärän.

Learning materials

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Further information

Opintojakso koostuu orientoitumistehtävästä ja haastattelusta sekä 2,5 päivän pituisesta työpajasta Haagan Restonomikampuksella 10.-12.10.2022. Työpajoissa työskennellään itsenäisesti ja ryhmissä ruoka-alan keskeisten sisältöjen parissa.

Go back to top of page