Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS015AS3A-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 12.01.2026 - 13.03.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Verkkokampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 45
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Thomas Kingelin
- Ryhmät
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
ONLINEVerkkototeutus
- Opintojakso
- HOS015AS3A
Arviointiasteikko
H-5
Intro
Sinustako tulevaisuuden menestyskonseptien luoja? Tässä kokonaisuudessa opit tekemään liiketoimintasuunnitelman peilaten alan trendeihin. Analysoimme majoitusliiketoiminnan tunnuslukuja, kehittämismenetelmiä ja sinulla on monipuolinen työkalupakki käytössäsi.
Oppimateriaalit
Opintojaksolla jaettava oppimateriaali