Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut (5op)
Toteutuksen tunnus: HOS015AS3A-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 12.01.2026 - 13.03.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Verkkokampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 45
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Thomas Kingelin
- Ryhmät
-
REB6HA1Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
REB6HA2Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
-
RRB5HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
RRB3HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
REB3HA1Restonomi, monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
ONLINEVerkkototeutus
-
REB5HA1Restonomi, monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
- Opintojakso
- HOS015AS3A
Arviointiasteikko
H-5
Intro
Sinustako tulevaisuuden menestyskonseptien luoja? Tässä kokonaisuudessa opit tekemään liiketoimintasuunnitelman peilaten alan trendeihin. Analysoimme majoitusliiketoiminnan tunnuslukuja, kehittämismenetelmiä ja sinulla on monipuolinen työkalupakki käytössäsi.
Oppimateriaalit
Opintojaksolla jaettava oppimateriaali
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opetus toteutetaan verkossa (zoom) toteutettavilla lähitunneilla.