Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut (5op)

Toteutuksen tunnus: HOS015AS3A-3004

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
12.01.2026 - 13.03.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Verkkokampus
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 45
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Thomas Kingelin
Ryhmät
REB6HA1
Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
REB6HA2
Restonomi, monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 2
RRB5HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
RRB3HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
BLENDED
Monimuotototeutus
REB3HA1
Restonomi, monimuoto, 3. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
ONLINE
Verkkototeutus
REB5HA1
Restonomi, monimuoto, 5. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
Opintojakso
HOS015AS3A

Arviointiasteikko

H-5

Intro

Sinustako tulevaisuuden menestyskonseptien luoja? Tässä kokonaisuudessa opit tekemään liiketoimintasuunnitelman peilaten alan trendeihin. Analysoimme majoitusliiketoiminnan tunnuslukuja, kehittämismenetelmiä ja sinulla on monipuolinen työkalupakki käytössäsi.

Oppimateriaalit

Opintojaksolla jaettava oppimateriaali

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opetus toteutetaan verkossa (zoom) toteutettavilla lähitunneilla.

Siirry alkuun