Liiketoiminta -projekti, toteutus (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS015AS2A-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.06.2025 - 15.08.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
18.08.2025 - 12.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Jari Karjalainen
Sakari Ketolainen
Ryhmät
RRB6HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 6. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
WORKSTUDY
Work&Study -toteutus
Opintojakso
HOS015AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Opetus lukujärjestyksen mukaisesti

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Liiketoiminta-projekti on laaja-alainen kokonaisuus, jossa pääset hyödyntämään restonomiopintojen varrella hankittua osaamista monipuolisesti ja käytännönläheisesti

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Ahonen, J., Koskinen, T. & Romero, T. 2009. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. 5. uud. p. Helsinki: Restamark.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opiskelu perustuu work & study -ohjausmalliin ja harjoitustehtävien tekoon

Työelämäyhteydet

Case-esimerkkejä hospitality-alalta

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä

Kansainvälisyys

Opintojakso sisältää hospitality-alan kansainvälistä tarkastelua

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Opinnollistaminen: Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.

Oppimistehtävät

Toimeksiannon suunnittelu, toteutus ja raportointi
Projektiin liittyvät harjoitukset

Arviointitavat

Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty opintojakson tiedoissa (OPS) asteikolla 1 - 3 - 5.

Osaaminen näytetään tehtävillä ja etätehtävillä, jotka tulee palauttaa annettuun määräpäivään mennessä.

Siirry alkuun