Ruokaelämys-projekti (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS013AS2A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2024 - 12.01.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
15.01.2024 - 15.03.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Outi Rekola
Jari Karjalainen
Sakari Ketolainen
Ryhmät
RR4HA1
Ruokatuotanto, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS013AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Opetus lukujärjestyksen mukaisesti tiistaisin 8.30-14.00

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Opintojakson aikana toteutetaan elämysteorioita sekä teknologiaa hyödyntävä korkealuokkainen ruokakokemus ulkopuolisen toimeksiantajan kanssa. Projektissa sovelletaan myös aiemmin opittuja kaupallistamisen ja asiakasymmäryksen keskeisiä elementtejä.

Oppimateriaalit

Pine, B. J. & Gilmore, J. H. 2011. The experience economy. Updated edition. Boston (MA): Harvard Business Review Press.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus ja opintojaksoon liittyvät oppimistehtävät

Työelämäyhteydet

Opintojakso sisältää mahdollisten sidosryhmien tai yhteistyökumppanien vierailuja

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentti 30.1.2024

Oppimistehtävät

Tentti 25 % painotus kokonaisarvosanaan (Yksilötehtävä)
Ruokaelämys -projektisuunnitelma 20 % painotus kokonaisarvosanaan (Ryhmätehtävä)
Ruokaelämyksen toteutus, raportointi ja esittäminen 55 % painotus kokonaisarvosanaan (Ryhmätehtävä)

Siirry alkuun