Ruokaelämys-projekti (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS013AS2A-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2024 - 12.01.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 15.01.2024 - 15.03.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Outi Rekola
- Jari Karjalainen
- Sakari Ketolainen
- Ryhmät
-
RR4HA1Ruokatuotanto, päivä, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- HOS013AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Opetus lukujärjestyksen mukaisesti tiistaisin 8.30-14.00
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Opintojakson aikana toteutetaan elämysteorioita sekä teknologiaa hyödyntävä korkealuokkainen ruokakokemus ulkopuolisen toimeksiantajan kanssa. Projektissa sovelletaan myös aiemmin opittuja kaupallistamisen ja asiakasymmäryksen keskeisiä elementtejä.
Oppimateriaalit
Pine, B. J. & Gilmore, J. H. 2011. The experience economy. Updated edition. Boston (MA): Harvard Business Review Press.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus ja opintojaksoon liittyvät oppimistehtävät
Työelämäyhteydet
Opintojakso sisältää mahdollisten sidosryhmien tai yhteistyökumppanien vierailuja
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentti 30.1.2024
Oppimistehtävät
Tentti 25 % painotus kokonaisarvosanaan (Yksilötehtävä)
Ruokaelämys -projektisuunnitelma 20 % painotus kokonaisarvosanaan (Ryhmätehtävä)
Ruokaelämyksen toteutus, raportointi ja esittäminen 55 % painotus kokonaisarvosanaan (Ryhmätehtävä)