Vastuullinen ruokatuotanto (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS011AS3A-3004

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
23.03.2026 - 15.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Mirjami Willman
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOS011AS3A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla pääset perehtymään syvällisesti ruoka- ja ravintola-alan vastuullisuuteen sekä sen merkitykseen osana kannattavaa liiketoimintaa. Lisäksi tutustut vastuullisuusviestintään ruoka-alalla.

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Go back to top of page