Vastuullinen ruokatuotanto (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS011AS3A-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 23.03.2026 - 15.05.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Mirjami Willman
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- HOS011AS3A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Tällä opintojaksolla pääset perehtymään syvällisesti ruoka- ja ravintola-alan vastuullisuuteen sekä sen merkitykseen osana kannattavaa liiketoimintaa. Lisäksi tutustut vastuullisuusviestintään ruoka-alalla.
Oppimateriaalit
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.