Sustainable Culinary ManagementLaajuus (5 cr)
Course unit code: HOS011AS3A
General information
- ECTS credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa: Tunnistaa liiketoiminnan kannalta oleelliset vastuullisuusnäkökulmat, Laatia liiketoimintaan soveltuvan vastuullisuusohjelman, Soveltaa vastuullisen johtamisen periaatteita, Viestiä yrityksen vastuullisuudesta
Contents
Opintojakson sisältöjä ovat: Vastuullisuusohjelma ja suunnitelmallisen vastuullisuuden teot liiketoiminnassa, Työhyvinvointi ja henkilöstökokemus ammattikeittiössä, Kestävä kasvu ja vastuullinen hankintatoimi, Vastuullisuusviestintä, Vastuullisuuden mittarit ja niiden käytännön soveltaminen ammattikeittiössä
Starting level and linkage with other courses
Ruokapalvelut elämystaloudessa -opintojakso oltava käytynä
Implementation methods, demonstration and Work&Study
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Assessment criteria - grade 1
Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Tunnistaa liiketoiminnan kannalta oleelliset vastuullisuusnäkökulmat ja osaa kehittää siihen liittyviä toimintamalleja, ymmärtää vastuullisen johtamisen periaatteita, ymmärtää yrityksen vastuullisuusviestinnän merkityksen
Assessment criteria - grade 3
Tunnistaa ja osaa analysoida liiketoiminnan kannalta oleellisia vastuullisuusnäkökulmia sekä osaa kehittää liiketoimintaa niiden mukaisesti. Osaa soveltaa vastuullisen johtamisen periaatteita, osaa viestiä yrityksen vastuullisuudesta
Assessment criteria - grade 5
Tunnistaa ja osaa analysoida liiketoiminnan kannalta oleellisia vastuullisuusnäkökulmia sekä osaa mitata ja kehittää liiketoimintaa niiden mukaisesti. Osaa soveltaa vastuullisen johtamisen periaatteita, Osaa viestiä vastuullisuudesta ja kriittisesti arvioida yritysten vastuullisuusviestintää.
Learning materials
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.