Raaka-aineesta tuotteeksi (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS009AS2A-3006

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
23.03.2026 - 15.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Mirjami Willman
Saija Laitinen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
RR2HA1
Ruokatuotanto, päivä, 2. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
Opintojakso
HOS009AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla syvennyt raaka-aineiden saloihin ja ruoanvalmistuksen ilmiöihin. Pääset myös suunnittelemaan raaka-aineiden matkaa myyntikelpoiseksi tuotteeksi. Kurssilla perehdytään aiheeseen teoreettisesti sekä käytännössä, yhdessä ryhmäläisten kanssa opetuskeittiössä.

Go back to top of page