Asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittäminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS008AS2A-3010

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
23.03.2026 - 15.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Anna-Liisa Aarti
Jaana Laaksonen
Ryhmät
BLENDED
Monimuotototeutus
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS008AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Intro

Tällä opintojaksolla pääset syventämään tietoasi asiakas- ja henkilöstökokemuksen tärkeydestä majoitus- ja ravintola-alalla. Opit miten asiakaskokemusta ja henkilöstökokemusta mittaamalla ja kehittämällä voi parantaa yrityksen palveluprosesseja ja luoda kilpailuetua. Konkreettista harjoitusta mallien ja työvälineiden käytössä saat opintojaksolla toteutettavan käytännön projektin kautta.

Go back to top of page