Asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittäminen (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS008AS2A-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2024 - 12.01.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 15.01.2024 - 17.05.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
- Opettajat
- Anna-Liisa Aarti
- Jaana Laaksonen
- Ryhmät
-
REB2HA1Restonomi, monimuoto, 2. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
BLENDEDMonimuotototeutus
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- HOS008AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Intro
Tällä opintojaksolla pääset syventämään tietoasi asiakas- ja henkilöstökokemuksen tärkeydestä majoitus- ja ravintola-alalla. Opit miten asiakaskokemusta ja henkilöstökokemusta mittaamalla ja kehittämällä voi parantaa yrityksen palveluprosesseja ja luoda kilpailuetua. Konkreettista harjoitusta mallien ja työvälineiden käytössä saat opintojaksolla toteutettavan käytännön projektin kautta.