Ruokapalvelut elämystaloudessa (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS004RR1A-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.08.2025 - 28.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle alkaa :startDate.
Ajoitus
01.08.2025 - 31.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Mirjami Willman
Ville Parkkinen
Jari Karjalainen
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
HOS004RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan elokuussa

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan ruoka-alan monipuoliseen maailmaan. Opit myös turvalliset työtavat ammattikeittiössä. Tämä opintojakso sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruoka-alan toimintakentästä.

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia.

Arviointitavat

Yksilötehtävä, kirjallinen raportti ( 60%) sekä raportin tiivistelmän esitys (40%)

Siirry alkuun