Ruokapalvelut elämystaloudessa (5op)

Toteutuksen tunnus: HOS004RR1A-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.08.2025 - 28.11.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
01.08.2025 - 31.12.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
1 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Mirjami Willman
Ville Parkkinen
Jari Karjalainen
Ryhmät
DEMO
Näyttö
Opintojakso
HOS004RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Opintojaksolla ei ole opetusta. Näyttöpäivä ilmoitetaan erikseen.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan ruoka-alan monipuoliseen maailmaan. Opit myös turvalliset työtavat ammattikeittiössä. Tämä opintojakso sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruoka-alan toimintakentästä.

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä.

Oppimistehtävät

Yksilötehtävä, kirjallinen raportti (60 p.) sekä raportin tiivistelmän esitys (40 p.)

Siirry alkuun