Ruokapalvelut elämystaloudessa (5op)
Toteutuksen tunnus: HOS004RR1A-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.08.2025 - 28.11.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
- Ajoitus
- 01.08.2025 - 31.12.2025
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Mirjami Willman
- Ville Parkkinen
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
DEMONäyttö
- Opintojakso
- HOS004RR1A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Opintojaksolla ei ole opetusta. Näyttöpäivä ilmoitetaan erikseen.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan ruoka-alan monipuoliseen maailmaan. Opit myös turvalliset työtavat ammattikeittiössä. Tämä opintojakso sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruoka-alan toimintakentästä.
Oppimateriaalit
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä.
Oppimistehtävät
Yksilötehtävä, kirjallinen raportti (60 p.) sekä raportin tiivistelmän esitys (40 p.)