Ruokapalvelut elämystaloudessa (5op)

Toteutuksen tunnus: HOS004RR1A-3004

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
23.03.2026 - 15.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Mirjami Willman
Ville Parkkinen
Ryhmät
RRB1HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
DEMO
Näyttö
Opintojakso
HOS004RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Näytön ajankohta ilmoitetaan erikseen.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan ruoka-alan monipuoliseen maailmaan. Opit myös turvalliset työtavat ammattikeittiössä. Tämä opintojakso sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruoka-alan toimintakentästä.

Oppimateriaalit

Ole vastuuopettajaan yhteydessä suorittaaksesi opintojakson. Materiaalit ilmoitetaan näyttötehtävän yhteydessä.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia.
Ole vastuuopettajaan yhteydessä suorittaaksesi opintojakson.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Näyttö- eli DEMO-toteutuksella ei ole tenttiä vaan osaaminen arvioidaan näyttötehtävällä.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Contact-opetus. Katso käynnissäolevat ja tulevat toteutukset opinto-oppaasta.

Oppimistehtävät

Näyttötehtävä ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Arviointitavat

40–59 pistettä: arvosana 1

60–69 pistettä: arvosana 2

70–79 pistettä: arvosana 3

80–89 pistettä: arvosana 4

90–100 pistettä: arvosana 5

Siirry alkuun