Ruokapalvelut elämystaloudessa (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS004RR1A-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 11.08.2025 - 15.08.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle alkaa :startDate.
- Ajoitus
- 18.08.2025 - 10.10.2025
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Mirjami Willman
- Ville Parkkinen
- Ryhmät
-
RR1HA1Ruokatuotanto, päivä, 1. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- HOS004RR1A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
19.08.2025 11.00 - 13.45
21.08.2025 11.00 - 13.45
26.08.2025 11.00 - 13.45
28.08.2025 11.00 - 13.45
02.09.2025 11.00 - 13.45
04.09.2025 11.00 - 13.45
09.09.2025 11.00 - 13.45
11.09.2025 11.00 - 13.45
16.09.2025 11.00 - 13.45
18.09.2025 11.00 - 13.45
23.09.2025 11.00 - 13.45
25.09.2025 11.00 - 13.45
30.09.2025 11.00 - 13.45
02.10.2025 11.00 - 13.45
07.10.2025 11.00 - 13.45
09.10.2025 11.00 - 13.45
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan ruoka-alan monipuoliseen maailmaan. Opit myös turvalliset työtavat ammattikeittiössä. Tämä opintojakso sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruoka-alan toimintakentästä.
Oppimateriaalit
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian AMK-tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu erityisesti ruokatuotannon johtamisen opiskelijoille
Työelämäyhteydet
Toteutus sisältää vierailijoita eri yrityksistä
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentin tekemiseen saat opettajalta salasanan.
Sinulla on 2 h aikaa tehdä tentti.
Kansainvälisyys
Toteutuksen aineistot ja harjoituksissa käytetyt esimerkit ovat kansainvälisiä
Oppimistehtävät
Kaikki allaolevat opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti.
Yritysvierailuilla on pakollinen läsnäolo.
Kaikki allaolevat opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti.
Yritysvierailuilla on pakollinen läsnäolo.
1. Orientointitehtävä H/T
2. Mediaseuranta H/T
3. Yritysvierailut 3 kpl H/T
4. Elintarvikepienteollisuus-tehtävä 10 p. Hyväksymisraja 4 p.
5. Tentti 30 p. Hyväksymisraja 12 p.
6. Opintojaksotehtävä 60 p. Hyväksymisraja 24 p
7. Opintojaksotehtävän vertaisarviointi H/T
Arviointitavat
1. Orientointitehtävä H/T
2. Mediaseuranta H/T
3. Yritysvierailut 3 kpl H/T
4. Elintarvikepienteollisuus-tehtävä 10 p. Hyväksymisraja 4 p.
5. Tentti 30 p. Hyväksymisraja 12 p.
6. Opintojaksotehtävä 60 p. Hyväksymisraja 24 p
7. Opintojaksotehtävän vertaisarviointi H/T