Ruokapalvelut elämystaloudessa (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS004RR1A-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
11.08.2025 - 15.08.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle alkaa :startDate.
Ajoitus
18.08.2025 - 10.10.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Mirjami Willman
Ville Parkkinen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS004RR1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

19.08.2025 11.00 - 13.45
21.08.2025 11.00 - 13.45
26.08.2025 11.00 - 13.45
28.08.2025 11.00 - 13.45
02.09.2025 11.00 - 13.45
04.09.2025 11.00 - 13.45
09.09.2025 11.00 - 13.45
11.09.2025 11.00 - 13.45
16.09.2025 11.00 - 13.45
18.09.2025 11.00 - 13.45
23.09.2025 11.00 - 13.45
25.09.2025 11.00 - 13.45
30.09.2025 11.00 - 13.45
02.10.2025 11.00 - 13.45
07.10.2025 11.00 - 13.45
09.10.2025 11.00 - 13.45

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan ruoka-alan monipuoliseen maailmaan. Opit myös turvalliset työtavat ammattikeittiössä. Tämä opintojakso sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruoka-alan toimintakentästä.

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian AMK-tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu erityisesti ruokatuotannon johtamisen opiskelijoille

Työelämäyhteydet

Toteutus sisältää vierailijoita eri yrityksistä

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentin tekemiseen saat opettajalta salasanan.

Sinulla on 2 h aikaa tehdä tentti.

Kansainvälisyys

Toteutuksen aineistot ja harjoituksissa käytetyt esimerkit ovat kansainvälisiä

Oppimistehtävät

Kaikki allaolevat opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti.
Yritysvierailuilla on pakollinen läsnäolo.
Kaikki allaolevat opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti.
Yritysvierailuilla on pakollinen läsnäolo.

1. Orientointitehtävä H/T
2. Mediaseuranta H/T
3. Yritysvierailut 3 kpl H/T
4. Elintarvikepienteollisuus-tehtävä 10 p. Hyväksymisraja 4 p.
5. Tentti 30 p. Hyväksymisraja 12 p.
6. Opintojaksotehtävä 60 p. Hyväksymisraja 24 p
7. Opintojaksotehtävän vertaisarviointi H/T

Arviointitavat

1. Orientointitehtävä H/T
2. Mediaseuranta H/T
3. Yritysvierailut 3 kpl H/T
4. Elintarvikepienteollisuus-tehtävä 10 p. Hyväksymisraja 4 p.
5. Tentti 30 p. Hyväksymisraja 12 p.
6. Opintojaksotehtävä 60 p. Hyväksymisraja 24 p
7. Opintojaksotehtävän vertaisarviointi H/T

Go back to top of page